Shopverantwoordelijke

in Deerlijk

Vanomobil is een familiaal bedrijf met 30 jaar ervaring in de verkoop en verhuur van campervans en motorhomes. Met een omzet van méér dan 50 miljoen euro leveren en onderhouden we 1 op 3 motorhomes in België. Toch kent onze organisatie een vlakke en professionele structuur, iedereen speelt een belangrijke rol in het bereiken van ons enige doel: de ultieme tevredenheid van onze klanten. De eigenaars, Véronique Vanhoo en Ignace Coudron, zijn actief betrokken in de dagdagelijkse leiding van Vanomobil en gemakkelijk aanspreekbaar. Iedereen in onze onderneming is gepassioneerd door avontuurlijk reizen en gaat regelmatig eens met een camper op stap. Door de groei die ons bedrijf de laatste jaren kent, zijn we momenteel op zoek naar heel wat nieuwe collega’s om onze dagelijkse workflow te helpen ondersteunen. Ben jij op zoek naar een nieuw avontuur?

https://www.vanomobil.be/

Ben je een kampeerder in hart en nieren en houd je van leuke accessoires en onderdelen die het reizen en kamperen met onze mooie campers nog leuker maken? Je bent een commercieel persoon die houdt van menselijk contact, een luisterend oor heeft voor de behoeftes van onze klanten en hen graag bijstaat met nuttig advies?

Dan ben jij misschien onze toekomstige shopverantwoordelijke?

Naast heel wat mooie motorhomes vind je in onze showroom te Deerlijk, net naast de ingang en ontspanningsruimte ook een accessoirewinkel. Daar kan je terecht voor tal van originele, handige en leuke accessoires die het leven on the move nog aangenamer maakt: van huisraad, zoals servies, bedlinnen, kuisproducten... tot meer technische producten, zoals multimediasystemen, lithium batterijen, zonnepanelen, luifels en voortenten, daktenten… uiteraard kan je hierbij rekenen op assistentie vanuit ons atelier.

WAARUIT BESTAAT JE TAKENPAKKET?

 • Je bent verantwoordelijk voor het beheer van onze Vano Shop en bijhorende webshop.

 • Jouw kennis en expertise gebruik je om klanten te helpen met het juiste advies.

 • Je zorgt voor een overzichtelijke en aantrekkelijke presentatie van de producten.

 • Je neemt graag initiatief en hebt veel creatieve ideeën.

 • Je staat in voor het stockbeheer en het opvolgen van de leveringen en bestellingen.

 • Je gaat op zoek naar vernieuwende en trendy producten die voor onze klanten een meerwaarde kunnen betekenen en nieuwe klanten kunnen aantrekken.

 • We willen trendsetter zijn in de sector en jij kan ons helpen om dit verder uit te bouwen!

 • Je hebt een link met zowel team verkoop als team magazijn en staat hen bij waar en wanneer nodig.

HOE BEN JE?

 • Zelfstandig functioneer je zeer goed, maar ook teamwork met andere diensten schrikt je niet af

 • Organiseren en coördineren is je tweede natuur

 • Je communiceert vlot en spontaan, zowel telefonisch als persoonlijk, in het Nederlands en in het Frans.

 • Je bent dienstverlenend en diplomatisch en je denkt oplossingsgericht.

 • Klanten professioneel helpen zit in jouw DNA

 • Een passie voor kamperen is een pluspunt evenals ervaring in een gelijkaardige functie

WAT HEBBEN WIJ TE BIEDEN?

 • Je komt terecht in een groeibedrijf met ruimte voor initiatief, inspraak en vernieuwing.

 • De job biedt veel afwisseling en verantwoordelijkheid. We hebben een hands-on mentaliteit en onze medewerkers worden naar waarde geschat.

 • Het gaat over een voltijdse tewerkstelling. Onze shop is open op zaterdag, een vrije dag in de week kan in samenspraak bepaald worden.

 • We voorzien een aantrekkelijk salaris  en extra legale voordelen aangevuld met een professionele ondersteuning en een opleidingstraject.

Vanomobil is een familiaal bedrijf met 30 jaar ervaring in de verkoop en verhuur van campervans en motorhomes. Met een omzet van méér dan 50 miljoen euro leveren en onderhouden we 1 op 3 motorhomes in België. Toch kent onze organisatie een vlakke en professionele structuur, iedereen speelt een belangrijke rol in het bereiken van ons enige doel: de ultieme tevredenheid van onze klanten. De eigenaars, Véronique Vanhoo en Ignace Coudron, zijn actief betrokken in de dagdagelijkse leiding van Vanomobil en gemakkelijk aanspreekbaar. Iedereen in onze onderneming is gepassioneerd door avontuurlijk reizen en gaat regelmatig eens met een camper op stap. We zijn altijd op zoek naar nieuwe reispartners!

Ben jij op zoek naar een nieuw avontuur?

Download bijlage(s)

Privacy beleid

Wij verzamelen met behulp van dit online sollicitatieplatform jouw persoonsgegevens om kwaliteitsvolle aanwerving- en selectieprocessen mogelijk te kunnen maken.

Het verstrekken van deze persoonsgegevens is dan ook een noodzakelijke voorwaarde om het sollicitatietraject te doorlopen.

Bij de verzameling en verwerking van jouw persoonsgegevens respecteren wij steeds de regelgeving inzake bescherming van persoonsgegevens, evenals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (“AVG” of GDPR”). Na 2 jaar worden alle sollicitatiegegevens verwijderd.

Voor meer informatie over de manier waarop wij jouw persoonsgegevens verwerken, verwijzen wij naar onze privacy policy.

Wil je meer weten over het privacybeleid van Jobtoolz Klik hier